Voor fondsen

Pleindoneren is altijd op zoek naar fondsen die mee willen doen in de nieuwe vorm van doneren.

Pleindoneren en fondsen

Pleindoneren is de nieuwe vorm van “doneren”. Niet meer geld geven aan een aanvrager, maar een initiatief ondersteunen met kennis, talent en geld. Met dit idee is Stichting Else het digitale platform gestart. Op Pleindoneren komen ideeën, kennis en financiële bijragen op een andere manier bij elkaar. Samen met fondsen (filantropische of bedrijven) kijken wij hoe we initiatieven, in lijn met de fondsdoelstelling, kunnen ondersteunen. 

Deze manier van samenbrengen werkt. Daarom nodigen wij fondsen uit deze werkwijze te ervaren op Pleindoneren. Sinds begin 2022 zijn wij gestart met een jaarkaart. Dit is een proefperiode van een jaar waarin fondsen een deel van hun donatie budget beschikbaar  stellen op Pleindoneren. Zo ervaren jullie deze manier. Dus zet vandaag nog een eerste stap met (een gedeelte van) jullie budget en ga deze uitdaging aan. Stuur ons een mail via info@pleindoneren.nl. Samen kunnen we nog meer mooie ideeën een steuntje in de rug geven.

Wil je als fonds ook meedoen? Vraag naar de jaarkaart

 

 

 

Stichting Else

Stichting Else stelt, als eerste, haar donatiebudget beschikbaar op Pleindoneren. Hiermee kunnen de moderators samen met initiatieven op zoek gaan naar wat er nodig is om het idee echt verder te brengen. Stichting Else maakt zich sterk voor een toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige maatschappelijke zorg in Nederland. 

Door de jaren heen hebben rechtsvoorgangers van Stichting Else (2011) gemerkt dat veel initiatieven in de maatschappelijke zorg en welzijn na een donatie/subsidie, vaak niet verder groeiden. Door een hedendaagse manier van financiële steun te bieden verwacht Stichting Else meer impact te kunnen bereiken. Hierbij gebruikt dit fonds transparante communicatie via de interactieve omgeving Pleindoneren. Deze omgeving is er om kennis uit te wisselen, innovatieve initiatieven zich te laten presenteren en op zoek te gaan naar wat een initiatief nu écht nodig heeft om te groeien.

Recente berichten

Laatste berichten, nieuwe deelnemers en meer

Nieuw op Pleindoneren: FNI-Plein

Nieuw op Pleindoneren: FNI-Plein

Tijd voor een nieuw Plein! In samenwerking met Stichting Else en FNI heeft Pleindoneren het FNI-Plein opgericht. FNI is het Florence Night Instituut, het online museum voor de verpleging en verzorging, onderdeel van beroepsvereniging V&VN. Het FNI-plein op...

Niet één, maar twee aanjaagimpulsen op Pleindoneren

Niet één, maar twee aanjaagimpulsen op Pleindoneren

Initiatieven van Zorg4Effect én All You Can Learn krijgen impuls om hun ideeën verder te ontwikkelen! Op Pleindoneren hebben afgelopen week twee initiatieven het nieuws ontvangen dat zij een impuls krijgen voor het ontwikkelen van hun initiatieven. Zorg4Effect en...

Neem contact op

Heb je een specifieke vraag: gebruik een van de onderstaande contact manieren of stuur een bericht via het formulier.

Wij werken zonder kantoor.