Jaarlijks organiseert Pleindoneren 2 offline bijeenkomsten, waar mensen elkaar in levende lijve ontmoeten. Helaas zijn bijeenkomsten door Covid-19 richtlijnen nu nog even niet mogelijk. Dus hebben we gekozen – net als zoveel andere partijen – voor een online samenkomst op 26 april 2021. Uiteraard doen wij het dan anders. Hoe, dat lees je straks verder.

Omdat het een interactieve bijeenkomst wordt, zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aarzel dus niet te lang om je aan te melden via onderstaande button. Ben je nog geen lid van Pleindoneren? Dan wordt je automatisch naar de aanmeldpagina van Andere Handen Community geleid.

Hoe anders? 

Het Jo Visser fonds en Stichting Else stellen samen een publieksprijs beschikbaar van € 1.000,–. Deze prijs mogen de deelnemers van deze samenkomst toewijzen aan een van de 3 pitches die gehouden gaan worden. Waarom mogen jullie kiezen? Veel van jullie zijn zorgprofessionals, ieder met zijn/haar eigen expertise. Daarom kunnen jullie bepalen welk idee, juist nu, passend is in ons werkgebied!  

Meer weten over deze publieksprijs? Lees de blogpostInitiatieven gezocht voor Pleindoneren Publieksprijs 26 april 2021” op de website of op de interactieve omgeving.

Nog niet overtuigd? Zie hieronder de sfeerimpressie van de offline bijeenkomst september 2020 (gemaakt door: Jasmijn van Es).

———-

UPDATE 20-04-2021

Door te weinig pitch-aanmeldingen voor de Publieksprijs vervalt dit punt van ons programma op 26 april 2021.. Wij vinden dit  jammer om te melden. Het alternatief wordt nu “Pak het podium”. Tijdens dit programmaonderdeel krijgt een door ons gekozen initiatief de mogelijkheid het podium te pakken en het verhaal te pitchen. Op deze manier kunnen we meer aandacht geven aan specifieke initiatieven op Pleindoneren.

Aanmelden voor de online samenkomst kan nog steeds.