Over Pleindoneren

Binnen de community verbinden wij rond een idee of initiatief. Wanneer een initiatiefnemer zich presenteert met een vraag (met een video of geschreven tekst) kijken we hoe het innovatieve idee, een participerende doelgroep en een participerende geldverstrekker elkaar kunnen vinden en versterken.

Een voorbeeld hoe het werkt: Brain Boost Box

Jongeren (15 – 27 jarigen) zijn samen met een initiatiefneemster tot het idee van een Brain Boost Box gekomen. Een ‘EHBO box’ voor de mentale gezondheid. In de box zitten kennis en tools die jongeren helpen om meer inzicht te krijgen in hun mentaal-emotionele belevingswereld. Zo houden zij deze in balans. De initiatiefnemer heeft zich gepresenteerd op Pleindoneren, omdat zij de boxen gaat uitproberen bij de doelgroep. Het is een vernieuwend idee, de doelgroep/eindgebruiker neemt deel aan het proces en een fonds dat enthousiast is over deze ontwikkeling en hierbij betrokken wil zijn, heeft een bijdrage gedaan. Regelmatig worden updates geplaatst op De community Pleindoneren. Zo kan men op de community de ontwikkeling volgen en hieraan deelnemen. 

NEEM NU CONTACT OP

Email ons

info@pleindoneren.nl

Bel ons (of spreek de voicemail in)

06 51292198

FAQ

De meest gestelde vragen

De moderators van Pleindoneren

De moderators van Pleindoneren zijn verbinders op de community. Zij weten als geen ander wat er op Pleindoneren gebeurt. De moderators Joyce en Pascalle zorgen voor interactie op Pleindoneren en helpen ideeënbrengers, fondsen en kennisdelers op weg.

Pascalle

Moderator

Email: pascalle@pleindoneren.nl

Ik ben Pascalle. Ik ben nu tweeënhalf jaar werkzaam voor Pleindoneren en daarnaast ook nog student voor de Master Innovatie in Zorg en Welzijn. Met mijn positiviteit en innovatieve blik, ben ik het jongste aanwinst voor Pleindoneren. Samen met Joyce en Lenneke werk ik aan initiatieven en probeer ik mijn steentje bij te dragen in de veranderende wereld van de maatschappelijke zorg en sociaal domein.

 

Simone

Moderator

Email: simone@pleindoneren.nl

En ik ben Simone. Vanaf mei 2021 ben ik verbonden aan Pleindoneren. De reden waarom, is omdat ik Pleindoneren een vernieuwende manier vind om te kijken naar innovaties binnen de maatschappelijke gezondheidszorg. Ik ben innovatief en denk in creatieve mogelijkheden die ik graag voor Pleindoneren wil benutten.

Lenneke

Moderator

Email: lenneke@pleindoneren.nl

Hi! Ik ben Lenneke. Ik ben de allernieuwste aanwinst op Pleindoneren als moderator. Wat ik geweldig vind aan Pleindoneren is dat het een nieuwe, makkelijke en toegankelijke manier biedt om initiatieven, kennis en (financiële) middelen bij elkaar te brengen. Ik ben een creatieve denker die graag alles aan elkaar verbindt en ik geloof in het samen. Wil jij het ook helemaal anders doen? En helpen deze nieuwe manier van doneren te omarmen en te verspreiden?!

Pleido

Mascotte

Email: info@pleindoneren.nl

Pleido is de mascotte van Pleindoneren. Op Anderehanden.com kun je hem algemene vragen stellen, over hoe Pleindoneren werkt of waar je een nieuwe bijdrage kan maken. De kleuren komen voort uit zijn voortbrenger, ofwel de initiatiefnemer van Pleindoneren, Stichting Else

Veel gestelde vragen

FAQ Pleindoneren

Veel gestelde vragen

Pleindoneren is toegankelijk voor iedereen. Wil je gebruik maken van Pleindoneren, meld je dan aan voor het Lerend netwerk op AndereHanden.com

Kan ik mijn fondsaanvraag op Pleindoneren zetten?

Pleindoneren is geen platform waar aanvragen geplaatst kunnen worden en men wacht op een reactie van een geldverstrekker. Wel kun je jouw idee presenteren op Pleindoneren en op zoek gaan naar verbindingen.

Jouw initiatief onder de aandacht brengen?

Wil jij jouw initiatief onder de aandacht brengen bij anderen en dus ook geldverstrekkers, dan dagen wij je uit om zelf actief te blijven op Pleindoneren. Actief blijven betekent updates geven, ervaringen delen en de interactie aangaan met anderen. Deze betrokkenheid trekt de aandacht, en dat is wat je wilt bereiken op Pleindoneren!

Hoe kan ik Pleiner worden?

Om onderdeel te worden van de community dien je je aan te melden via “aanmelden”. Je komt via een link in de community waar je je kunt registreren. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een uitnodiging zodat je je profiel verder kunt aanmaken

Email Ons

Heb je een vraag of wil je kennismaken? email ons!