Over Pleindoneren

Pleindoneren gaat met innovatieve maatschappelijke initiatieven op zoek naar manieren om het idee verder te brengen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kennis, competenties en financiële middelen die aanwezig zijn op het digitale platform van Pleindoneren. Hier kunnen mensen zich voor aanmelden en actief participeren. Wij ervaren dat verbindingen met innovatieve ideeënbrengers meer oplevert, dan alleen het geven van donatiegeld. 

NEEM NU CONTACT OP

Email ons

info@pleindoneren.nl

Bel ons (of spreek de voicemail in)

06 51292198

FAQ

De meest gestelde vragen

De moderators van Pleindoneren

De moderators van Pleindoneren zijn verbinders op het platform. Zij weten als geen ander wat er op Pleindoneren gebeurt. De moderators Joyce en Pascalle zorgen voor interactie op Pleindoneren en helpen ideeënbrengers, fondsen en kennisdelers op weg.

Pascalle

Moderator

Email: pascalle@pleindoneren.nl

Dit is Pascalle. Nu bijna anderhalf jaar werkzaam voor Pleindoneren en daarnaast ook nog afstudeerstudent Social Work. Met haar positiviteit en innovatieve blik, is zij het jongste aanwinst voor Pleindoneren. Samen met Joyce werkt ze aan initiatieven en probeert zij haar steentje bij te dragen in de veranderende wereld van de maatschappelijke zorg en sociaal domein.

 

Simone

Moderator

Email: simone@pleindoneren.nl

Dit is Simone. Vanaf mei 2021 zij verbonden aan Pleindoneren. De reden waarom is dat zij Pleindoneren een vernieuwende manier vindt om te kijken naar innovaties binnen de maatschappelijke gezondheidszorg. Simone is innovatief en denkt in creatieve mogelijkheden die ze graag voor Pleindoneren wil benutten.

Joyce

Moderator

Email: Joyce@pleindoneren.nl

Dit is Joyce. Al wat langer in het vak en een expert in het beoordelen van maatschappelijke subsidie/donatie aanvragen. Sinds de oprichting van Pleindoneren is haar rol veranderd van beoordelaar naar verbinder. Door haar kennis en contacten is zij in staat snel te beoordelen wat uitdagingen zijn. Met deze competenties maakt zij het team van moderators compleet.

Pleido

Mascotte

Email: info@pleindoneren.nl

Pleido is de mascotte van Pleindoneren. Op Anderehanden.com kun je hem algemene vragen stellen, over hoe Pleindoneren werkt of waar je een nieuwe bijdrage kan maken. De kleuren komen voort uit zijn voortbrenger, ofwel de initiatiefnemer van Pleindoneren, Stichting Else

Veel gestelde vragen

FAQ Pleindoneren

Veel gestelde vragen

Pleindoneren is toegankelijk voor iedereen. Wil je gebruik maken van Pleindoneren, meld je dan aan voor het Lerend netwerk op AndereHanden.com

Kan ik mijn fondsaanvraag op Pleindoneren zetten?

Pleindoneren is geen platform waar aanvragen geplaatst kunnen worden en men wacht op een reactie van een geldverstrekker. Wel kun je jouw idee presenteren op Pleindoneren en op zoek gaan naar verbindingen.

Jouw initiatief onder de aandacht brengen?

Wil jij jouw initiatief onder de aandacht brengen bij anderen en dus ook geldverstrekkers, dan dagen wij je uit om zelf actief te blijven op Pleindoneren. Actief blijven betekent updates geven, ervaringen delen en de interactie aangaan met anderen. Deze betrokkenheid trekt de aandacht, en dat is wat je wilt bereiken op Pleindoneren!

Wat is AndereHanden.com?

AndereHanden.com is de digitale omgeving waarop Pleindoneren actief is. Hier kun je actief met anderen verbinden, initiatieven aanmaken en aangeven wat je nodig hebt voor jouw initiatief.

Email Ons

Heb je een vraag of wil je kennismaken? email ons!