Dé netwerkborrel waar je bij wil zijn!

Ja, zet jouw feestmuts maar op! Op 14 oktober 2022 van 16:00u – 18:00u organiseren wij een netwerkborrel in Amersfoort.

Als er één ding is wat we op Pleindoneren belangrijk vinden, dan is dat wel verbinding en ontmoeting. Deze netwerkborrel is dan ook bedoeld om bij te kletsen over de verbindingen op Pleindoneren of om nieuwe verbindingen aan te gaan. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je andere mensen op Pleindoneren (of daarbuiten) leren kennen. Daarnaast zal er ook een leuke activiteit aanwezig zijn. Dat zal je bij aankomst snel genoeg ervaren…🤫

Kortom, je wil hét jaarevenement van Pleindoneren niet missen! Schrijf de datum alvast in je (digitale) agenda en laat weten of je komt.

Zien we jou 14 oktober? Aanmelden kan via het bericht dat is geplaatst op de community Pleindoneren. Als je graag wil komen maar nog geen lid bent van Pleindoneren, dan kun je binnen no-time een account aanmaken. 

Misschien wil je anderen wel kennis laten maken met Pleindoneren en hen uitnodigen voor deze netwerkborrel. Dat kan! Zij kunnen lid worden van Pleindoneren en zich aanmelden via de aanmeldknop in de community.

Bij vragen kun je ons vinden op Pleindoneren of via de mail: info@pleindoneren.nl

Lees het bericht op de community.