Beste Pleindoneerder, ideeënbrenger, geïnteresseerde, 

Ieder jaar organiseert Pleindoneren twee offline bijeenkomsten waar we elkaar – in levende lijve –  ontmoeten. Deze bijeenkomsten ondersteunen de digitale omgeving waar wij doordeweeks aanwezig zijn. Het Covid-19 virus en de richtlijnen maken dit voor het eerste halfjaar 2021 onmogelijk. Daarom organiseren wij nu een online samenkomst! Lees de andere blogpost op de website voor meer informatie. 

Publieksprijs Pleindoneren 2021 

Tijdens deze samenkomst krijgen drie initiatieven de kans een pitch te houden. Daarom zijn wij (samen met Stichting Else en het Jo Visser fonds) op zoek naar mensen met een initiatief  in de maatschappelijke (gezondheids)zorg en/of het sociale domein! Op 26 april  2021 kunnen de 3 beste initiatiefnemers hun idee pitchen en krijgen de kans om hun idee toe te lichten. Wie de winnaar wordt, wordt bepaald door de deelnemers die de samenkomst bijwonen. Waarom zij? Omdat de deelnemers professionals zijn de aangegeven sectoren.

Ben jij of ken jij iemand met een goed idee? Meld je aan door een mail te sturen naar info@pleindoneren.nl. Het idee dient door middel van een Youtube-filmpje/MP4 bestand gepresenteerd worden. Hierin komt ieder geval naar voren:

1) Jouw idee

2) Hoe dit past binnen de maatschappelijke (gezondheids)zorg en/of het sociaal domein

3) Jouw drijfveren voor het idee

4) Wat jij zou doen met de €1000,-

Wie weet nodigen wij jou uit! Mocht je dus tot een van de gelukkigen behoren, dan nemen wij contact met jou op om jouw idee te pitchen tijdens de online samenkomst.