Foto gemaakt door: Marion Duimel van GetOud

Het Jo Visser fonds bestaat dit jaar 100 jaar en daar wordt op Pleindoneren aandacht aan gegeven met een speciale rubriek. In deze speciale rubriek is ruimte voor 5 initiatieven die een voucher krijgen van € 1.000,– namens het Jo Visser fonds. We gaan op zoek naar kleinschalige initiatieven rond dit thema. De initiatieven die een voucher krijgen, presenteren hun idee (audio)visueel via een blog, vlog of Youtube filmpje. 


Dus heb jij een initiatief of ken jij een initiatief wat in lijn ligt met de verbinding tussen jong en oud in de maatschappelijke zorg en het sociale domein? Klik op de button hieronder en lees op de digitale omgeving hoe het werkt. 

De podcastserie TOEN & NU biedt een kijkje in het leven van 10 hedendaagse ouderen, die – net als Jo Visser – ingrijpende levensgebeurtenissen zien als een kans voor verandering van koers. Met de serie wil het Jo Visser fonds een breed publiek inspireren en bemoedigen. De verhalen laten zien dat het leven nu eenmaal uitdagingen met zich meebrengt en dat ieder mens daar op geheel eigen wijze invulling aan geeft.

Zie de volledige bijdrage op Pleindoneren door op onderstaande knop te drukken.